Contractverlenging voor Larbi Loukou bij VVS’46

 Contractverlenging voor Larbi Loukou bij VVS’46

Krommenie- Het Hoofdbestuur en de Technische commissie van VVS’46 hebben overeenstemming bereikt met Krommenieer Larbi Loukou over de verlenging van zijn contract met een jaar. Hiermee gaat hij zijn vierde seizoen in met de selectie van VVS’46.

Larbi Loukou is sinds seizoen 2018-2019 verantwoordelijk voor het eerste team van VVS’46 in de 3de klasse die daarin solide meedraait. De doelstelling voor volgend seizoen is natuurlijk het kampioenschap. Onder leiding van Larbi Loukou is de selectie van de Spanbroekers de afgelopen jaren gegroeid naar 3 teams. VVS’46 is blij met de continuïteit die hiermee gecreëerd wordt en wenst Larbi veel succes en plezier toe in de komende periode.

De Redactie

Meer voetbalnieuws