De risico`s van het vak: onderhoudsploeg medewerker

 De risico`s van het vak: onderhoudsploeg medewerker

Krommenie- Met de maaimachine dicht langs de slootkant rijden, wegzakken en vervolgens in het water belanden. Opmerkelijk nieuws maar het overkwam vaste medewerker Alex bij Sporting Krommenie in de laatste maand van het jaar. Met vier velden is een grote en vaste onderhoudsploeg noodzakelijk en veelal gepensioneerde vrijwilligers binnen de club hebben allemaal hun vaste `takenpakket`.

De tractor uit de onderhoudsschuur moest eraan te pas komen om het in het water gegleden apparaat volledig op het droge te trekken. Gelukkig viel de schade mee voor de Krommenieërs maar schrikken was het wel op het Provily Sportpark achter veld 4 aan de Provincialeweg kant. De drassige grond maakte het onderhoudswerk lastig en een nat pak was hetgeen dat restte. Geen lichamelijke schade gelukkig alleen de schrik zat er in. Een voorbeeld dat een ongeluk soms in een klein hoekje zit. Er zijn werkzaamheden genoeg en saai is het nooit bij de club van Zaanse vrijwilligers.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.