KNVB denkt voor amateurs aan ‘half seizoen’

 KNVB denkt voor amateurs aan ‘half seizoen’

Oostknollendam- Bij het groengele bolwerk van vv Knollendam kan men haast niet wachten op het volgende bericht van het kabinet. Men zal daarvoor in ieder geval moeten wachten tot 12 januari 2021. De hoop is gevestigd op een bericht waar ook de KNVB wat mee kan want aan alle onduidelijkheid moet een eind komen.

KNVB denkt voor amateurs aan ‘half seizoen’

Herstart competitie later

”De coronamaatregelen van14 december hebben ook gevolgen voor de plannen rondom de herstart van de competities in het amateurvoetbal. Duidelijk is dat een herstart op 16/17 januari er niet meer inzit. Daarnaast staat ook vast dat het niet meer haalbaar is om de huidige seniorencompetities in z’n geheel te hervatten. Van alle scenario’s liggen er voor de seniorencompetities daarom nog twee op tafel: * De huidige competities opdelen in halve poules waarbij er alsnog een hele competitie wordt gespeeld. * Het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft”. Aldus de KNVB op de site. Na 12 januari weten we wellicht meer.

Foto’s met een verhaal.

Het waren niet alleen de donkere dagen voor Kerst, begin deze week. Er viel ook nogal wat regen op het multifunctionele sportcomplex aan de Dorpsstraat 2a in Oostknollendam. Heel veel zelfs, dat bleek op het boule-park waar de plassen lange tijd bleven liggen. De wind deed zondagmiddag verder zijn werk waardoor de bijgaande foto inmiddels al niet meer actueel is. (Zie foto)

Geen feest, wel traditioneel kerstpakket voor de Mop.

De mannen van Jaap mochten het vorige week vrijdag in de kantine van vv Knollendam zelf komen afhalen, corona-proof. Het werd door de werkers zeer op prijs gesteld. Naast lekker eten deze keer ook een boek; geschreven door Raymond van der Laan, oud-inwoner van Oostknollendam. De titel: ”Dit is een boek over bier”.  En hoe toepasselijk kan die zijn zo rond de feestdagen. (Zie foto)

Door: Bart van der Laan

De Redactie

Meer voetbalnieuws