Het publiek horen juichen daar doe ik het voor!

 Het publiek horen juichen daar doe ik het voor!

Zaanstad- De huidige doelman van FC Volendam, Nordin Bakker uit Oostknollendam is te zien op de poster van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Met de campagnetitel `Het publiek horen juichen, daar doe ik het voor` wil de organisatie bewerkstelligen dat onze samenleving zich aan de corona regels houdt. Op de poster staat de boodschap vermeld: Hou afstand en bij klachten blijf thuis en laat je testen.

Maandag 28 december is de teststraat aan de Ronde Tocht in Zaandam weer geopend als normaal. De teststraat aan de Ronde Tocht in Zaandam bleef zondag 27 december uit voorzorg dicht. Door de harde wind waren enkele hekken omgewaaid. Omdat de wind nog verder zou toenemen, is uit veiligheidsoverwegingen besloten de teststraat dicht te houden. Alle mensen die zondag voor een coronatest naar Zaandam zouden komen, zijn geïnformeerd. Aan deze mensen is aangeboden de test, eveneens op zondag, te laten uitvoeren in de teststraat in Purmerend.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de GGD Zaanstreek/Waterland kun je de website ggdzw.nl raadplegen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.