vv Knollendam voorzitter George Zwart stopt in 2022

 vv Knollendam voorzitter George Zwart stopt in 2022

Oostknollendam- De huidige voorzitter van vv Knollendam, George Zwart, heeft de club te kennen gegeven om tot en met 2022 aan te blijven maar heeft recent besloten daarna het stokje te geven. Hij is dan 15 jaar voorzitter en bovendien bestaat de club dan 90 jaar. Zwart ervaart het huidige seizoen als meest moeilijk in een tijd waarin je leden niet meer persoonlijk spreekt en minder ziet. Ook een jaarvergadering en nieuwjaars speech zitten er niet in. Zwart maakte zich hard om in tegenstelling tot andere clubs de overstap naar de zaterdag klasse niet te maken. Tot op heden heeft de club daar absoluut een goed gevoel bij en lijkt de juiste keuze tot nog toe te zijn gemaakt.

Verder lopen verlopen de zaken bij de dorpsclub naar behoren. Het bestuur is erg te spreken over de huidige trainer Andy Huitema. Het bestuur blijft aan, op de penningmeester Lars Zijp na, die heeft aangegeven er binnenkort mee te stoppen. Zolang die persoon niet is gevonden blijft Zijp de zaken voorlopig nog doen. In januari 2013 kreeg George Zwart van oud-voorzitter John Kuijt al eens een speldje opgeprikt. In 2022 bestaat vv Knollendam 90 jaar, dan zit Zwart 24 jaar in het bestuur, waarvan 15 jaar als voorzitter. Zelf vindt hij dat een geschikt moment om te stoppen.

Foto onderschrift: Oud vv Knollendam voorzitter John Kuijt prikt George Zwart preses een speldje op

 

De Redactie

Meer voetbalnieuws