Mickey van de Ven scoort eerste doelpunt als prof

 Mickey van de Ven scoort eerste doelpunt als prof

Wormer- In het Kras Stadion aan de Sportlaan 10 regende het doelpunten. Daar legde FC Volendam de bezoekers van FC Den Bosch over de knie (0-6). Na een moeizame start onder leiding van trainer Wim Jonk is Volendam inmiddels een ploeg die prima op weg is. Het team van Zaankanter Mickey van de Ven maakt daar onderdeel van uit en is een opvallende speler, weten ook tal van grote scouts. Vrijdag avond scoorde van de Ven zijn eerste goal als voetbalprof in het shirt van de oranjehemden.

De nummer vijf van de competitie gaf FC Den Bosch een pak rammel. Mede door een rush over de linkerkant van Van de Ven waarna hij verwoestend uithaalde en doel trof. “Het was geen verkeerde goal“ gaf hij na afloop lachend aan. De marktwaarde van de ex voetballer uit de jeugd van WSV`30 en Fortuna-Wormerveer zal ongetwijfeld omhoog gaan wanneer de centrale verdediger het net meer zal blijven vinden. Vrijdag speelt FC Volendam de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC. Het duel in Breda begint om 18;45 uur.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.