Owen Wijndal door de eredivisie uitgeroepen tot speler U-21 van de maand november

 Owen Wijndal door de eredivisie uitgeroepen tot speler U-21 van de maand november

Zaanstad- AZ speler Owen Wijndal is door de Eredivisie uitgeroepen tot Speler U21 van de maand november. Een terechte erkenning vonden wij van voetbalinzaanstad.nl zelf. Na de sterke reeks met AZ en een basisplaats in Oranje kon deze erkenning niet uitblijven.

Donderdagavond boekten de Alkmaarders, in de eredivisie nog ongeslagen, weer een prima resultaat. Er werd in de Europa league in eigen huis met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Italiaanse Napoli. Daarmee heeft AZ succes in eigen hand want bij winst volgende week donderdag in Kroatie overleeft het de poulefase. Maar dan moet er wel nog eens worden afgerekend met HNK Rijeka. In Alkmaar won de formatie van Arne Slot met 4-1.

Foto: az.nl

De Redactie

Meer voetbalnieuws