Een volle jeugd-zaterdag bij op Sportpark De Kalverhoek bij ZCFC

 Een volle jeugd-zaterdag bij op Sportpark De Kalverhoek bij ZCFC

Zaandam- Bij zaterdag voetbalvereniging ZCFC Zaandam
was het op sportpark ‘De Kalverhoek’ aan de Zuiderweg in Wijdewormer/Zaandam een en al voetbal op zaterdagochtend 14 november 2020.

De competitie ligt al enige tijd stil, maar wat heerlijk om te zien dat de jeugd volop wordt bezig gehouden en lekker aan het voetballen is op zaterdag. Een vol programma, veel dank de de trainers die dit mogelijk maken. Onder de bezielende leiding van Stephanie en Misha trainden als eerste op de ochtend de Mini’s. Daarna speelden de JO9-1 tegen een combi team van de JO10 en JO11 onder leiding van Martijn en Joost:

Later op de ochtend oefenden de JO9-2 tegen de JO8-1 onder leiding van Bert en Raymond.
Vervolgens trainden Orfeo en Ramon met de JO-13 en MO-13 teams.

En was er een oefenwedstrijd van de JO15 tegen de JO-16, met dank aan scheidsrechter Jan Dorjee en trainers Marco, Misha, Mike en Arko. De manschappen van het Zaanse oranje werden door de club bedankt en het zal zeker niet de laatste keer zijn dit jaar dat dit initiatief een vervolg in nagenoeg dezelfde vorm zal gaan krijgen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws