Fortuna-Wormerveer kan favorietenrol tgen Legmeervogels niet waarmaken

 Fortuna-Wormerveer kan favorietenrol tgen Legmeervogels niet waarmaken

Wormerveer- Tegen een sterk verdedigend Legmeervogels uit Uithoorn heeft Fortuna Wormerveer met 1-3 verloren. Na het sterke spel van vorige week tegen vv Assendelft zit het zondag middag tegen voor de zondag eersteklasser van trainer René van Elsland.

Het mooiste doelpunt van de wedstrijd was wel de gelijkmaker na 10 minuten van Onur Dogan. Hij schoot de bal na een mooie passeeractie stijf in de kruising. Daarvoor had Jasper Burgers de bezoekers op voorsprong gezet. Na een half uur scoorde Legmeervogels uit een corner de 1-2 via Kenneth van der Nolk. In de tweede helft een verwoed aanvallend Fortuna Wormerveer die goed bleven combineren. De gelijkmaker wilde helaas niet vallen. In de blessurefout strafte Leegmeervogels een fout in de verdediging van Fortuna Wormerveer af via invaller Quint Piris en was het definitief beslist. Met gebogen hoofden zochten alle spelers van Fortuna W de kleedkamer op. Door de nederlaag ziet het opponent Legmeervogels over zich heengaan en staan de Wormerveerders met drie gespeelde wedstrijden en drie punten op de 9e plaats. Zondag 11 oktober wacht de zware uitwedstrijd in Amsterdam tegen titelfavoriet AGB.

De Redactie

Meer voetbalnieuws