Telstar maakt zich op voor het eerste competitieduel, thuis tegen FC Volendam

 Telstar maakt zich op voor het eerste competitieduel, thuis tegen FC Volendam

Velsen-Zuid- Ondertussen wordt er keihard gewerkt om de Noord-tribune een mooie plaats te geven in het stadion. Momenteel wachten ze bij de Keukenkampioen divisie op de laatste formaliteiten om de tribune tegen FC Volendam in gebruik te mogen nemen. Daar wordt later deze week meer over bekend gemaakt.

Aankomende zondag 30 augustus nemen de Witte Leeuwen het op tegen FC Volendam. Dit is de competitie opening van het nieuwe seizoen 2020/21. Het duel begint om 12:15 uur en zal live op Fox Sports te zien zijn. sc Telstar speelde afgelopen vrijdag een prima generale tegen AZ. In het AFAS stadion nam het brutaal de leiding en het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Een prima testcase en ook trainer Andries Jonker was erg te spreken over zijn ploeg.

De Redactie

Meer voetbalnieuws