RCZ Lady Racertoernooi

 RCZ Lady Racertoernooi

Zaandam- Het RCZ Lady Racertoernooi staat voor het volgend jaar bij voetbalvereniging RCZ alweer op de planning. De coördinator van het dames/vrouwen voetbal bij RCZ is Rene Middelkoop. Eerder was hij 5 jaar actief in dezelfde functie bij buurman sc Hercules-Zaandam en kent de wegen in het meiden veldvoetbal. De club is inmiddels volop bezig met de voorbereiding op het toernooi dat op zaterdag 2 Januari 2021 organiseerdt wordt door RCZ te Zaandam. Het betreft de eerste editie van het meiden- en dames-toernooi dat ter voorbereiding op het vervolg van het seizoen wordt gehouden.
Daarvoor zoekt de club teams in de volgende categorieën
MO 13-1 3 elftallen die in de 3e klasse spelen
MO 13-2 3 elftallen die in de 4e klasse spelen
MO 15-1 3 elftallen die in de 3e klasse spelen
MO 15-2 3 elftallen die in de 3e klasse spelen
MO 17-1 3 elftallen die in de 1e klasse spelen
MO 17-2 3 elftallen die in de 3e klasse spelen
Dames 3 elftallen die in de 5e klasse spelen

De MO 13 en de MO 15 spelen van 09.30 tot ongeveer 13.00 uur en de MO 17 en de Dames spelen van 13.00 tot 16.00 uur. Indien er teams en clubs zijn die interesse hebben dan kunnen die zich aanmelden via r.middelkoop@chello.nl

De Redactie

Meer voetbalnieuws