Geslaagde Kick-Off dag bij 100-jarig RCZ

 Geslaagde Kick-Off dag bij 100-jarig RCZ

Zaandam- Afgelopen zaterdag 22 augustus is bij RCZ de kick-off dag voor het nieuwe seizoen voor junioren spelers weer gehouden. Onder prima voetbal omstandigheden kwamen de teams van de jo13 tot en met jo18 in aktie op Sportpark Jagersveld in Zaandam. Voetbalvereniging RCZ heeft onder andere teams in de leeftijdscategorie JO13, JO14 en JO15 (geboorte jaar 2006-2008) MO13, MO15 en MO17 (geboorte jaar 2004-2008) JO16, JO17 en JO18 (geboortejaar jaar 2003–2005)

Ben je nog geen lid maar wil je dat wellicht wel worden? Dat is mogelijk want ook lekker meetrainen om te zien of het je bevalt bij de Racers, de club die naar eigen zeggen beweert de gezelligste vereniging van de Zaanstreek te zijn. Iedereen is welkom bij de club waar alles kan. RCZ staat bekend om het organiseren van vele leuke activiteiten rondom het voetbal.

Bij RCZ kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar voetballen. 4- en 5-jarigen voetballen gratis op de wekelijkse dwergentraining op zaterdagochtend. 6-jarigen (geboortejaar 2014) voetballen, trainen en spelen dit seizoen gratis wedstrijden in verband met het 100-jarig bestaan van de club.

Meer informatie en jezelf alvast aanmelden voor een proeftraining of lidmaatschap kan op de website van de Racers via www.rcz.nu

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.