RCZ en vvv Westzaan in finale voorbereidingstoernooi Racers

 RCZ en vvv Westzaan in finale voorbereidingstoernooi Racers

Zaandam- Donderdagavond 13 augustus won RCZ op de eerste avond van het RCZ voorbereidingstoernooi met 3-1 van sv Beverwijk. Hierdoor spelen De Racers zaterdag om 14.00u de finale tegen vvv Westzaan, dat na een gelijkspel van sc Hercules-Zaandam won, dit door middel van strafschoppen. Sv Beverwijk en sc Hercules Zaandam spelen zaterdag tegen elkaar om de 3e en 4e plaats. Bij aanvang van het toernooi werd door spelers en publiek op respectvolle wijze stil gestaan bij het overlijden van Storm Stolp, jeugdspeler van vvv Westzaan.

Foto: Peter Seymour

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.