vv Knollendam zaterdag 15 augustus 17.30 uur tegen vv Jisp

 vv Knollendam zaterdag 15 augustus 17.30 uur tegen vv Jisp

Oostknollendam- De voetballers van vv Knollendam spelen deze zaterdag 15 augustus om half zes op eigen veld tegen zaterdag vierdeklasser vv Jisp. In Oostknollendam staat er een weekend voetbal te wachten en de meest opvallende is de dorpsderby tussen twee ploegen uit Wormerland. In eigen huis, in het vertrouwde Oostknollendam zullen vele spelers van vv Jisp op de fiets naar het sportcomplex komen. Vooral zaterdag wordt een druk dagje met volop voetbal. Om half zes het spektakelstuk, de kelderklasse derby tussen vv Knollendam 1-vv Jisp 1. De eerste wedstrijd sinds de corona-pauze is tevens het debuut van trainer/coach Andy Huitema. In de ochtenduren neemt Fortuna Wormerveer het kunstgras in bezit. De jeugd van de Wormerveerders speelt dan drie bekerwedstrijden, om 10.30 uur, 12.15 uur. en 15.00 uur. Ook is er op zondag 16 augustus nog een wedstrijd. vv Knollendam 3 oefent dan om 12 uur tegen een FC Uitgeest-combinatie.

De formatie van Andy Huitema treft vv Jisp dat niet als favoriet voor de zaterdag 4e klasse te boek staat. Toch gaat de ploeg van Peter Tania er weer het beste van maken. vv Jisp is niet voor de bekercompetitie ingedeeld en wil hierdoor zonder blessures aan het nieuwe seizoen starten. De selectie is niet al te breed maar desondanks zullen de Jispenaren er het aankomende seizoen weer voldoende energie in stoppen om zo de nodige punten binnen te harken. Dit jaar veel nieuwe Zaanse zaterdag ploegen in de competitie. Onder andere Sporting Krommenie, RCZ, KFC en Rood Wit Zaanstad komen vv Jisp tegen. In de voorbereiding doet vv Jisp ook nog mee op het Blauw Wit toernooi op donderdag 20 en zaterdag 22 augustus.

De Redactie

Meer voetbalnieuws