Rene Oomen gaat voor succes bij WSV’30 (vr)

 Rene Oomen gaat voor succes bij WSV’30 (vr)

Zaanstad- René Oomen, hoofdtrainer vrouwen 1 en ontwikkeling meisjes en vrouwen voetbal bij WSV 30.

Oomen is geen onbekende in de Zaanse voetbalwereld, hij is al zo’n 20 jaar actief als trainer in de Zaanstreek bij o.a. Sporting Krommenie, WFC, WSV 1930 en Fortuna Wormerveer en dus geen onbekende bij WSV 1930.

Zijn vorige periode bij WSV 1930 heeft o.a. door zijn inzet ertoe geleid dat er 5 spelers de overstap konden maken naar de jeugdopleiding van Ajax, AZ en Volendam. Ook is hij zelf actief geweest als speler bij GVO, Telstar en WFC.
In 2017 is hij betrokken geraakt bij de begeleiding van Fortuna Wormerveer Senioren 1 waarbij hij 2 prachtige seizoenen met topspelers heeft mogen meemaken. Daarna volgde een rustig jaar met het begeleiden van zijn zoon bij Fortuna Wormerveer.

Nu gaat hij graag een nieuwe uitdaging aan. Als ervaren en enthousiaste trainer zal hij de Dames 1 van WSV 1930, uitkomend in de 2e klasse, begeleiden en hun talenten en vaardigheden verder gaan ontwikkelen. Ook zal hij vanuit de jeugd de ontwikkelingen blijven volgen zodat er een goede doorstroom naar de damesteams zal plaatsvinden.

Na een voorbereidende periode zijn we begonnen richting het nieuwe seizoen. Nu al merk je al het groei proces waar de speelsters in terecht zijn gekomen. Samen met het zeer ervaren begeleidingsteam worden ze klaargestoomd voor mooi en attractief voetbal.

Daarnaast is het een praktijk periodisering vanuit een metal box dè praktijk opleiding voor trainers en begeleiding. Direct professioneel aan de slag waarbij je als trainer zelf zorg kan dragen voor je ontwikkeling. Niet zomaar iets trainen maar altijd bijdragen om te leren voetballen, winnen en na 15 jaar leren presteren.

Vrouwen 1 gaan voor het eerst hun vaardigheden tonen op het WSV’30 Freek Toernooi. Houd ze in de gaten en kom kijken als je wilt genieten van damesvoetbal!

De Redactie

Meer voetbalnieuws