LTVZ zet inschrijving HOOP Overdriver open

 LTVZ zet inschrijving HOOP Overdriver open

Zaanstad – Ook dit jaar organiseert tennisvereniging LTVZ haar HOOP Overdriver open tennistoernooi. Nu tennistoernooien weer georganiseerd mogen worden, heeft de toernooicommissie de inschrijving open gezet en nodigt zij graag alle Zaanse tennissers uit zich in te schrijven.
Het toernooi wordt gespeeld van 3 tot en met 9 augustus en staat in het teken van wereldreizen. Gewoon op reis bij LTVZ met als startpunt de Zaanse Schans. Ook de toernooipizza wordt dit jaar weer gebakken.

Inschrijving
Er kan ingeschreven worden voor de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de mix, dubbel en single. Voor wie nog nooit een tennistoernooi heeft gespeeld maar het graag eens wil ervaren, is dit een mooie kans om het uit te proberen. De toernooicommissie helpt graag bij vragen over het spelen van een tennistoernooi, van inschrijving tot toernooi etiquette.

Uiteraard wordt dit toernooi anders zijn dan voorgaande jaren. Zo gelden de maatregelen om verspreiding van Covid-19 te voorkomen. “We plannen de wedstrijden met verschoven aanvangstijden zodat we zoveel mogelijk doorstroom van spelers stimuleren”. Ook het park en het clubhuis wordt zo ingericht dat iedereen voldoende ruimte heeft om afstand te houden. “We maken er weer een mooi en gezellig toernooi van. En dit jaar ook heel veilig!” aldus Sietze Helms van de toernooicommissie. Heb je nog verdere vragen? Mail dan gerust naar overdriver@ltvz.nl.

Foto onderschrift: Gewoon op reis bij LTVZ met als startpunt de Zaanse Schans.

De Redactie

Meer voetbalnieuws