Jeugd feestje bij TennisVereniging Zaansport

 Jeugd feestje bij TennisVereniging Zaansport

Zaandam- Afgelopen weekend was het dubbel feest bij Tennisvereniging Zaansport in Zaandam.
Op vrijdag 3 juli werd door de voorzitter Ko Stanthardt van TVZaansport en door Tennisschool Jeroen Hoevenberg officieel gemaakt dat zij de komende vier jaar met elkaar verder zullen gaan. Het enthousiasme van beide kanten, het vertrouwen in elkaar en de mooie plannen die er liggen, beloven veel goeds voor de toekomst.

Op zaterdag 4 juli werd het begin van de vakantie gevierd met een waar tennisfeest voor meer dan 70 kinderen.
Na de versoepeling van de coronamaatregelen, ontstond eindelijk weer de ruimte om een evenement van dit formaat te organiseren.

Het slechte weer mocht de pret niet drukken. Het tennisfeest werd met een enorme opkomst een dag vol sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid. Het is duidelijk dat er een nieuwe wind waait bij TVZaansport: steeds meer nieuwe leden melden zich aan bij de vereniging en steeds meer vrijwilligers staan op. Deze verandering en een nauwe samenwerking met Tennisschool Jeroen Hoevenberg resulteerde de afgelopen tijd in mooie dingen. Het doet TVZaansport goed om zoveel nieuwe talenten op de tennisbanen te zien schitteren. De Zaandamse vereniging hoopt in de komende tijd deze stijgende lijn voort te zetten en nog veel meer nieuw talent te verwelkomen op het tennispark.
Dat er nog veel meer leuke, gezellige en vooral sportieve evenementen georganiseerd worden bij TVZaansport is een ding wat zeker is.

De Redactie

Meer voetbalnieuws