`Kabinet besluit tot 1 juni geen sportevenementen`

 `Kabinet besluit tot 1 juni geen sportevenementen`

Zaanstad- Het kabinet heeft maandag besloten dat er tot 1 juni geen sportevenementen mogen plaatsvinden in Nederland. Dat betekent dat onder meer de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie maar ook de amateurcompetities naar alle waarschijnlijkheid tot die tijd stilliggen.
“Voor zover wij weten geldt deze maatregel ook gewoon weer voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Het spelen zonder publiek is een optie waar we ons over zullen moeten laten informeren, maar het lijkt erop dat er tot 1 juni niet mag worden gevoetbald”, zei een woordvoerder van de KNVB vandaag.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.