Het lukt nog niet met PSZ

 Het lukt nog niet met PSZ

Bij PSZ loopt het momenteel nog niet zoals gehoopt. In de vierdeklasse b zaterdag verloren de Prettige Spelers in Zaandam met 1-4 van DZS. Na de 5-2 nederlaag van vorige week bij FC Velsenoord staan de groenen nog zonder punten in het klassement. In de rust stond het 0-0 en gezien de geleverde strijd mocht de thuisploeg blijven hopen op een goed resultaat. In de tweede helft liepen de bezoekers uit Neck uit naar 0-4. Steve Walraven mocht vlak voor tijd vanaf de elfmeter stip de eretreffer aantekenen en de eindstand op 1-4 brengen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.