Loting KNVB beker koppelt Fortuna W aan Ter Leede

 Loting KNVB beker koppelt Fortuna W aan Ter Leede

In de Jaarbeurs werd vanmiddag geloot voor de eerste kwalificatieronde van de Toto KNVB beker. In totaal werden 56 amateurclubs aan elkaar gekoppeld voor een knock-outwedstrijd die gespeeld wordt in het weekeinde van 17 en 18 augustus. De loting van de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker werd verricht door Ajax-icoon Sjaak Swart. Hij koppelde derdedivisionist Ter Leede uit Sassenheim aan Fortuna-Wormerveer.

De winnaars van de eerste ronde gaan naar de tweede kwalificatieronde waarvoor eind augustus geloot wordt en die midweeks in september wordt gespeeld. De winnaars van deze wedstrijden plaatsen zich voor het hoofdtoernooi, waarin de profclubs erbij komen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.