vv Westzaan weet weer hoe het voelt om te winnen

 vv Westzaan weet weer hoe het voelt om te winnen

Bij vv Westzaan werden ze er moedeloos van; goed spelen maar niet weten te winnen. Dat was een beetje het gevoel dat de laatste drie wedstrijden bij de Westzaners overheerste. Vandaag bij RCZ in Zaandam kon de volle buit weer eens worden binnengehaald. De ploeg van coach Niels van der Woude wist dit keer zelf een 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 voorsprong. Deze voorsprong wist de bezoekende ploeg vast te houden tot het eindsignaal. Op de manier waarop vv Westzaan won was niets af te dingen. RCZ kwam op voorsprong door een benutte penalty van Beide ploegen wilden voetballen en speelden voor de winst. RCZ en vv Westzaan staan relatief veilig in de zondag 4e klasse e. Voor Westzaan scoorden Rens Wit en Alex Beij.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.