Andy Huitema opvolger Geert Rol bij vv Knollendam

Zaanstad- De 45 jarige Andy Huitema wordt de nieuwe trainer van vierdeklasser vv Knollendam. Daarmee volgt hij de naar Kwiek`78 vertrekkende Geert Rol op bij de Oost Knollendammers. Huitema is een bekende in de Zaanse voetbalwereld. Zelf voetbalde de huidige inwoner van Wormer vanaf zijn jeugd bij KFC. Bij diezelfde club was hij dit seizoen samen met Christopher Manuputty trainer van de jo-19 selectie. Het aankomend seizoen zal een duo rol met assistent trainer/speler Sven Keppel voor Huitema bij vv Knollendam in het verschiet liggen.

Huitema voetbalde zelf zijn gehele jeugdperiode bij KFC in Koog aan de Zaan waar hij door blessureleed niet meer verder kon. Zijn kameraad Leslie Honig vroeg hem destijds of hij als assistent toch nog in de voetballerij actief wilde blijven. En zo geschiedde en vanaf dat moment richtte Huitema zich volledig op het trainersvak. Samen ging het duo onder andere aan de slag bij PSCK, ZCFC en vv Jisp. Bij vv Jisp stond Huitema in het seizoen 2018-2019 voor het eerst op eigen benen nadat toenmalig coach Adrie Looijen per direct de club verliet na een akkefietje met de toenmalige voorzitter.

Vorige week donderdag heeft de trouwe medewerker van Het IJzerhuis in Zaandam voor het eerst voor de groep gestaan. Door het vroegtijdig stopzetten van de competitie door het coronavirus is de formatie van de Oostknollendammers vorige week begonnen met trainen. Iedere donderdag avond staat de formatie van vv Knollendam onder leiding van de kersverse coach op het veld in Oostknollendam. De Oostknollendammers kunnen nog wat versterkingen gebruiken. De ploeg zag een drietal spelers, Nick Lenos, Floor Koomen en Nick Baas vertrekken naar Sporting Krommenie. Daar tegenover staat de komst van tweede keeper Marcel Hofman en Jaimy Bloem (vv Jisp). De selectie kan nog wat versterking in de breedte gebruiken. Spelers die interesse hebben kunnen zich bij de trainer melden per email: andyhuitema.ah@gmail.com of telefonisch op 0641456347.

BIJLAGE

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: