Aftellen tot deadline overschrijvingstermijn op 15 juni

Zaanstad- Het is alweer eind mei en dan is het aftellen tot de overschrijvingstermijn voor KNVB spelers: over minder dan een maand, om precies te zijn 15 juni om 23;59 uur sluit die overschrijvingstermijn. Er zijn dan ook al best wat spelers gemuteerd en diverse eerste elftal selecties zijn al zo goed als rond. Dit terwijl andere clubs nog druk bezig zijn en nog op zoek zijn naar versterkingen. Deze week kwamen kwamen er ook weer diverse nieuwe transfers bij. Een leegloop dreigt bij zvv Zaanlandia waarvan men er vanuit gaat dat er geen eerste elftal op de been gebracht kan worden. Twijfel bestaat ook over het voortbestaan van het eerste elftal bij PSZ. Dit terwijl er bij andere clubs vele nieuwe inschrijvingen binnenstromen. Bij cvv Blauw-Wit W en Sporting Krommenie konden er diverse echte versterkingen worden genoteerd. Maar of dat in de praktijk ook echt zo is zal het volgende seizoen 2020-2021 moeten blijken.

Een overschrijving aanvragen vraagt de nodige inspanning bij de scretaris van de club. Vandaag de dag gaat dit niet meer met ouderwetse overschrijvings formulieren maar gebeurt dit digitaal in Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

Is er een primeur binnen een vereniging die wij absoluut moeten weten? Stuur ons dan een e-mail op info@voetbalinzaanstad.nl of WhatsApp ons op de Voetbal In Zaanstad tiplijn 06-53334163 Iets na 15 juli zullen we alle clubs nog eens onder de loep nemen en volgt een lijst met spelersnamen die horen bij de officiële mutaties.

Foto: Bodhi Smis keert van ZCFC terug op sportpark Hoornseveld bij FC Zaandam

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: