Sponsordag WSV’30 met gastspreker Marcel van Roosmalen

Zaanstad- Een zeer geslaagde sponsordag bij WSV’30 in Wormer. Als bedankje voor de immer onvoorwaardelijke steun die de trouwe sponsoren WSV’30 geven, organiseerde de Wormerse sponsor commissie een gezellige namiddag in de kantine. Presentator was pr man Frank van der Heide.
De club uit Wormerveer daarover: “Het enige wat ze zelf mee moesten nemen was een dikke huid.
Gastspreker was namelijk Marcel van Roosmalen, hij is momenteel de meest kritische bewoner van Wormer. Nog voor korte tijd, dat wel. Hij was op dreef, was scherp, kritisch, cynisch, zwartgallig. Maar wat hebben we er allemaal hartelijk om kunnen lachen. De innerlijke mens werd verwend met heerlijke gerechten van Gijs Tange en Peter en Richard zorgden ervoor dat geen glas lang leeg bleef. Het was een zeer geslaagde sponsordag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl