FEBO Zaanstad Cup in seizoen 2024-2025 bij sv Fortuna Wormerveer

Zaanstad- De FEBO Zaanstad Cup 2024 zit er weer op. We kunnen en mogen best zeggen dat het wederom een succes is geweest. Er werd sportief gespeeld, geen ernstige blessures, veel publiek, geweldige crew van gastclub zvv Zaandijk en vooral een heel fijne sfeer.

We zijn ons ervan bewust dat de duizenden Zaankanters die lekker hebben gevoetbald en hebben genoten van een week lang sfeer, strijd en sportiviteit, dit alleen zo konden beleven door jouw geweldige support. En daar willen wij je weer ontzettend voor bedanken. Volgend jaar zijn we bij sv Fortuna Wormerveer van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 juni 2025.

De winnaars van de FEBO Zaanstad Cup 2024 – ZVV Zaandijk vrouwen en Fortuna Wormerveer zondag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl