Zaanse vrouwen selectie vrijdag 28 juni in stadion tegen Telstar

Zaanstad- Tijdens de FEBO Zaanstad Cup is opnieuw een Zaanse mannen- en vrouwenselectie samengesteld. De Vrouwen nemen het vrijdagavond 28 juni in Velsen Zuid op tegen de Beloften van Telstar in het 711 Stadion.

De beste voetbalsters van de FEBO Zaanstad Cup die vorige week bij zvv Zaandijk werd gehouden zijn geselecteerd om te spelen in het Zaanse selectie team van trainer coach René Oomen. Publiek uit de Zaanstreek en uiteraard ook daarbuiten is welkom. Dus kom vooral kijken want de entree is geheel gratis.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl