Zaanse vrouwen selectie vrijdag 28 juni in stadion tegen een mix team van Telstar 1 en Beloften

Assendelft- Over Zaans voetbalnieuws gesproken. Hierbij nog even de tip dat op donderdag 25 juli de Jonger Oranje Talentendag worden gehouden bij vv Assendelft. “Dat zal dan de plek zijn voor jongens en meisjes van 6-12 jaar (spelers 2010-2018) met scouts van alle topclubs uit Nederland langs de lijnen.”

Zaanse Vrouwen

De FEBO Zaanstad Cup 2024 kende in “gastvrouw” Zaandijk de  grote winnaar. Na het toernooi is de Zaanse Selectie Vrouwen bekend gemaakt. Door diverse scouts en coaches is een groep van 20 vrouwen op basis van de de wedstijden op de Zaanstad Cup geselecteerd. Deze  selectie vrijdag 28 juni spelen tegen een mix team van Telstar 1 en Beloften. De wedstrijd wordt gespeeld in het 711 Stadion in Velsen Zuid en start om 20.00 uur. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom en de wedstrijd is gratis te bezoeken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl