Nederland tegen Oostenrijk kijken met de O12 van ZCFC.

Zaanstad- Nederland tegen Oostenrijk kijken door de ogen van de jongens van de jo-12 van ZCFC. De kantine bij het Zaans oranje was speciaal voor de wedstrijd geopend en de spanning voor de wedstrijd was bij de jeugd volop voelbaar. Zou Oranje poulewinnaar worden?
Er was voorafgaand aan het EK duel van Oranje genoeg te smikkelen voor de spelers van het Zaans oranje jo12 lichting uit Zaandam. Van zelf gemaakte Turkse pizza’s tot een heuse voetbaltaart. Maar de wel oude bekende patat en frikandel was ook aanwezig en een frisse salade stond klaar in de kantine op sportpark Kalverhoek.
Het aanmoedigen heeft helaas niet de gewenste 3 punten opgeleverd. Het Nederlands elftal verloor dinsdagavond met 2-3 van Oostenrijk. Ondanks de nederlaag was het een geslaagde avond in de kantine van ZCFC. Een leuke seizoensafsluiting voor het jeugdteam van het Zaans oranje.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl