Podcast 67: Aflevering 74, Frits was eerst AZ’er, en daarna pas BN’er

Zaanstad- Podcast 67 is een podcast van en voor AZ-supporters. Presentator Maikel Ineke woonde voorheen in de Zaanstreek en houdt de verrichtingen van voetbalclub Alkmaar Zaanstreek nauwlettend in de gaten.

Podcast 67 met Frits Wester

Je zal ze de kost moeten geven, Bekende Nederlanders die als het ze uitkomt opeens een voetbalclub omarmen. Frits Wester valt geenszins in die categorie. Hij heeft rood-wit bloed door zijn aderen stromen, ontdekten we maandagochtend in zijn achtertuin in Voorburg, terwijl hond Neal driftig aan onze microfoon en onze knieën likte. En hij (Frits dan) kent iedereen die onze prachtige club heeft vorm gegeven: van de materiaalman tot Toon Gerbrands en van de stadionspeaker tot het voormalige opperhoofd van de Ben-Side. Sterker nog, de oprichter van de Alkmaarse jongerenafdeling van het CDA stond met alle liefde mee te kleunen als het er op aan kwam.

Podcast 67 is een podcast van en voor AZ-supporters. Presentatoren Maikel Ineke en Sander van Lubeck nodigen maandelijks een gast uit om in alle rust bij te praten over hun club. Dat doen zij op enkele honderden meters van de Hout, met een biertje op tafel.

Luister Podcast 67 op je mobiel door je gratis te abonneren via een podcast-app of Spotify:

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl