Walking football duel Oud G.V.O tegen Oud K.V.V onder leiding van Peter Beudeker

Zaanstad- Bij Sporting Krommenie is zondag de feestweek gestart. Op zondag 23 juni stond het familietoernooi XL op het programma gevolgd door een duel tussen teams van Oud GVO en Oud KVV. Het Walking football duel werd geleid door de Krommenieër scheidsrechter Peter Beudeker.

Op de website van Sporting Krommenie werd er al reikhalzend naar uitgekeken. “Zijn jullie klaar voor de derby aller tijden, voor waarschijnlijk de laatste keer mogen de mannen van GVO en KVV het tegen elkaar opnemen. Speciaal voor deze wedstrijd hebben ze hun voetbalschoenen nog even extra opgepoetst. Is er maanden in het geheim getraind in Zeist. De mannen van Vandaag Inside kijken er al naar uit om deze wedstrijd te analyseren.De wedstrijd vindt plaats op dezelfde dag als het Familie/Vrienden toernooi XL. Dus genoeg vertier en na afloop DJ Appie de Kikker.

 

Bij GVO de bekende namen zoals oud spelers Jos Kroon, Piet Neeft, Siem de Goede, Joop Stam, Wim van Gelderen en Rick Huygen.

 

Bij KVV speelden mee onder andere Leo Houthuizen, Dick Ineke, Wim Boon, Ruud Veldhuis, Ab de Wit, Ene Teensma, Harry Emmerig

De gehele wedstrijd wordt in goede banen geleid door scheidrechter Peter Paul Beudeker ook wel bekend als “Beuk”. Er zal nog lang over het duel worden nagesproken want de dag verliep zonnig en uitermate geslaagd.

Foto’s: Fred Heine

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl