Ron Karreman bij ZCFC terug langs de lijn

Zaanstad- Ron Karreman stond afgelopen weekend in Zaandijk tijdens de FEBO Zaanstad Cup weer langs de lijn. “Ik ben er nog niet helemaal maar het gaat een stuk beter met mijn gezondheid. Het is fijn om weer naast Damian Prinsen op de bank te zitten bij het Zaans oranje.”

ZCFC degradeerde dit seizoen naar de 5e klasse zaterdag en wil met jongens van de club proberen terug te keren naar de zaterdag 4e klasse. In de laatste fase van de competitie en daaropvolgende nacompetitie moest Ron Karreman om gezondheidsredenen zijn taken tijdelijk neerleggen bij het Zaans oranje.

Op de FEBO Zaanstad Cup die afgelopen week in Zaandijk werd gehouden eindigde ZCFC op de 14e plaats. Het Zaans oranje gaat helemaal opnieuw beginnen en wil met jongens uit de eigen opleiding snel terugkeren in de zaterdag 4e klasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl