Giovanni Rijkschroef maakt overstap naar futsal FC Zaanstreek

Zaanstad- De selectie van FC Zaanstreek begint steeds eer vorm te krijgen. Nadat Mo Akhayad, Achraf El Aslouni, Bilal Zejli al hun overschrijving aanvragen kunnen coaches Mohammed Benaya en Bilal Basacikoglu ook rekenen op Giovanni Rijkschroef.

De in Assendelft woonachtige Rijkschroef kwam vorig seizoen uit voor FC Zaanstad en zal de ploeg van de nodige doelpunten moeten voorzien. ‘We gaan meespelen om de titel en hebben kwaliteit genoeg. Vorig seizoen speelde Zaanstreek onderin mee maar daar willen we verandering in brengen. We komen niet voor niets naar de club en willen zo hoog mogelijk eindigen.”

Rijkschroef en El Aslouni wonnen dit weekend in Zaandijk nog de FEBO Zaanstad Cup met sv Fortuna Wormerveer. Ook op het veld zijn beiden nog actief.

FC Zaanstreek start met bekervoetbal begin september en zal een week later starten in de hoofdklasse van de KNVB futsal competitie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl