FEBO Zaanstad Cup 2024: Opnieuw een groot voetbalfeest

Zaanstad- De Zaanstad Cup editie 2024 was opnieuw een groot succes. Dit jaar werd er op sportpark Schanszicht in Zaandam gespeeld. Op het complex van zvv Zaandijk werden de dames van zvv Zaandijk cupwinnaar. In de finale werd KFC verslagen. Bij de heren won sv Fortuna Wormerveer van sv Rood Wit Zaanstad.
Met de grote Finaledag kwam er zaterdag een einde aan dé seizoenafsluiter van het Zaanse voetbal. 30 teams bezorgden deze week de vele toeschouwers, die dagelijks op het toernooi afkwamen, mooie wedstrijden vol sfeer, strijd en sportiviteit. Met ZVV Zaandijk (vrouwen) en Fortuna Wormerveer (mannen) kent de FEBO Zaanstad Cup 2024 twee terechte winnaars.
Naast het voetbal was er tijdens het toernooi ook ruimte voor veel gezelligheid. Een feesttent, de EK-wedstrijden op grote schermen en talloze muzikale optredens zorgden ervoor dat het dagelijks lang onrustig bleef.
Organisator SportsGen wil gastheer ZVV Zaandijk, de Zaanstad Club, alle deelnemende clubs en ieder ander die heeft bijgedragen aan een onvergetelijk (voetbal)feest bedanken. er wordt al uitgekeken naar volgend jaar. De 5e editie zal worden gespeeld op het complex van sv Fortuna Wormerveer.
De foto’s van Sportsgen- de organisator van de FEBO Zaanstad Cup- geven aan dat alle teams zich met veel inzet en hun beste beentje voor opstelden.
 
Foto’s: febo-zaanstadcup.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl