Sporting Krommenie en SVA met gewijzigde teams tegen elkaar in Zaanstad Cup

Zaanstad- In de Zaanstad Cup stonden SVA en Sporting Krommenie donderdagavond tegenover elkaar. De nieuwe hoofdtrainer Mo Kusadasi heeft een verleden bij zvv Zaandijk en was weer terug op het oude nest. Volgend seizoen zal hij samen met Lars ten Broek de selectie onder zijn hoede hebben.

Bij SVA weinig spelers van de selectie die de beslissingswedstrijd afgelopen zondag tegen Sporting Martinus speelde. Het lukte de ploeg van trainer Jeroen Beukman daarin niet om promotie naar de zondag 1e klasse te bewerkstelligen.

Ook Sporting Krommenie behaalde net als SVA dit seizoen een nacompetitie plek. Daarin wonnen de Krommenieërs fraai van vv Assendelft (1-2) maar ging het een week later jammerlijk onderuit in Limmen. Uiteindelijk wist de ploeg van vv Limmen promotie van de 3e naar de 2e klasse wel te bewerkstelligen. Het duel tegen vv Limmen was het laatste huzarenstukje van trainer Jordi van Beek. Hij vertrekt naar JVC.

SVA verloor gisteravond met 1-2 van SVA in een duel waarin de ploeg uit Assendelft meer had verdiend en het spel maakte.

Foto’s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl