Sfeer strijd en sportiviteit in Zaandijk: De FEBO Zaanstad Cup nadert climax

Zaanstad- In 2021 blaast SportsGen nieuw leven in een nostalgisch concept wat tientallen jaren geleden ter ziele ging: De Zaanstad Cup. Onder de Zaanstad Cup vallen inmiddels diverse evenementen. Hun gemeenschappelijke doel? De Zaanstreek van jong tot oud in beweging brengen, een boost geven aan het lokale verenigings- en bedrijfsleven en dé verbindende factor zijn voor een jaarlijkse Zaanse voetbalreünie vol Sfeer, Strijd en Sportiviteit.

En dat lijkt ook deze editie- 2024 bij zvv Zaandijk- weer te lukken. Vrijdag 20 juni 2024 en en zaterdag 22 juni 2024 staan er fraaie wedstrijden op het programma. Het is een mooie manier om gezamenlijk met spelers, fans en toeschouwers het seizoen af te sluiten. Een waar voetbalfeest dat lijkt op een reünie waarbij je zomaar vele oude voetbalmaten en bekenden tegen het lijf kunt lopen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl