RWZ likt wonden na verloren kampioensduel: sv Rood Wit Zaanstad plaatst zich voor finales Zaanstad Cup

Zaanstad- Zondag 4e klasser sv Rood Wit Zaanstad speelt in de 4e editie van de Zaanstad Cup ook weer mee. Nog maar net bekomen van de schrik van het verloren beslissingsduel van afgelopen zondag in Oosthuizen tegen sv De Valken. (0-3). Geen promotie naar de zondag 3e klasse. De spelers zaten afgelopen zondag niet lekker in de wedstrijd, zo verklaarde speler coach Levinho Wijdenbosch. Ook was hij zelf niet tevreden over zijn wedstrijd maar het liep niet en dat was een hard gelach voor de favorieten van RWZ.
 
Donderdagavond werd onder andere met 2-0 gewonnen van cvv Blauw Wit W. Op een slecht natuurgrasveld werd er veel strijd geleverd maar bleek RWZ ook goed te kunnen combineren. cvv Blauw Wit W had ook tal van nieuwe spelers die zich onder aanvoering van de nieuwe trainer Dani Beukman ook in de kijker wilden spelen.
De Zaandammers hebben veel nieuwe spelers kunnen toevoegen aan de selectie van Levinho Wijdenbosch. Volgend jaar gaat RWZ wederom een gooi doen om de titel en promotie naar de zondag 3e klasse. 
 
De uitslagen van RWZ op de FEBO Zaanstad Cup van dinsdag en donderdag 18 en 20 juni 2024.
 
sv Rood Wit Zaanstad- vv Jisp 2-1
SVA- sv Rood Wit Zaanstad 1-1
sv Rood Wit Zaanstad- cvv Blauw Wit W. 2-0
Sporting Krommenie- sv Rood Wit Zaanstad 0-1
 
Foto’s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl