FEBO Zaanstad Cup op punt van beginnen; Organisatie roept op om de fiets te pakken

Zaanstad- dinsdagmiddag om 17.00 uur wordt er afgetrapt voor de allereerste Reduzs Zaanstad Girls Cup. Vanavond beginnen de meiden van MO11. Acht teams die lekker gaan voetballen en strijden om de beker. Een uur later start de FEBO Zaanstad Cup voor alle mannen- en vrouwenselecties uit de Zaanstreek. Om 18.00 uur beginnen de mannen in de FEBO Arena met gastclub zvv Zaandijk tegen ZVC’22 en in De Zaanse Arena zullen vv Jisp en titelverdediger Sporting Krommenie de degens kruisen. Bij de vrouwen wordt er afgetrapt in de Van Deene Arena met promovendus zvv Zaandijk Vr. die sc Hercules Zaandam Vr. zullen proberen te verslaan.

Gastheer zvv Zaandijk en team Sportsgen hebben er ongelijflook veel zin in: “Wij willen jou en jouw team heel veel plezier en succes wensen. En vergeet niet: sfeer, strijd en sportiviteit zijn onze kernwaarden. Natuurlijk speel je om een potje te winnen maar niet ten koste van alles. Laten we er dus met z’n allen een prachtige week van maken. Iedere dag is er livemuziek of een DJ. Wij zijn er klaar voor en hebben er vreselijk veel zin in.”

Praktisch

Er is relatief weinig parkeergelegenheid voor auto’s bij zvv Zaandijk. Dus ons verzoek is, kom op de fiets als dat mogelijk is. Verder kan er bij de Zaanstad Cup alleen met pin betaald worden.

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl