Zaandammer José Lopes blij met landskampioenschap OS Lusitanos vrouwen

Zaanstad- Mede door de verdienste van Zaandammer Jose Lopes hebben de vrouwen van zaalvoetbalploeg OS Lusitanos een mooie afsluiting van een historisch seizoen gemaakt. De van origine Portugese clubman zet zich al jaren in voor de zaalvoetbal vereniging uit Amsterdam.
In Heerhugowaard werden de vrouwen van FC Marléne geklopt.Uiteindelijk waren er 18 strafschoppen nodig om FC Marléne op de knieën te krijgen. Daarmee wist OS Lusitanos de vierde landstitel (sinds de invoering van de Eredivisie) binnen te halen. Naast de Supercup, de FutsalCup is dit seizoen ook de kampioensschaal te bewonderen in Amsterdam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl