Ex prof Murat Yildirim naar sv Rood Wit Zaanstad

Zaanstad- Zondag 4e klasser sv Rood Wit Zaanstad voegt nog een speler toe aan de selectie voor volgend seizoen. NIemand minder dan ex profvoetballer Murat Yildirim komt de Zaandammers versterken.

Yildirim heeft een rijk verleden in het profvoetball en komt over van Corum FK uit Turkije. Daarvoor speelde hij onder andere voor Ajax, Bursaspor, Samsunspor en Genclerbirligi. De nieuwste aanwinst van de rood witten is een allround middenvelder die veel ervaring meebrengt opgedaan uit het internationale voetbal.

Trainer Levinho Wijdenbosch is oprecht zeer content met de komst van de nieuwe aanwinst. “De komst van Yildirim heeft weinig uitleg nodig. Als een kans zich voordoet om een speler van dit kaliber binnen te halen, hoef ik daar niet lang over na te denken.” Yildirim zal te bewonderen zijn tijdens de FEBO Zaanstad Cup bij zvv Zaandijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl