Soner Gedik maakt overstap naar WSV 1930

Zaanstad- Bij WSV 1930 in Wormer zijn ze ontzettend blij om Soner Gedik te verwelkomen in de selectie. Het is een van de eerste versterking van trainer Arjen Zwaan voor het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025.

Soner, woonachtig in Wormerveer met zijn vrouw, brengt veel ervaring en technische vaardigheden met zich mee. Hij speelt als middenvelder of hangende buitenspeler en heeft eerder bij clubs zoals KFC, SV Argon, Sparta Nijkerk, Zwaluwen ’30, Saenden en ZVV Zaandijk gespeeld.Het mooie complex van WSV ’30 en de kans om onder trainer Arjen Zwaan te spelen, waren voor Soner doorslaggevend om voor de club uit Wormer te kiezen. In Wormer zijn ze trots op de komst en kijken ze uit naar een succesvol seizoen in de zondag 3e klasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl