Lars Ten Broek assistent Mo Kusadasi bij Sporting Krommenie 1

Zaanstad- Na een aantal omzwervingen is Lars ten Broek volgend seizoen terug bij Sporting Krommenie. In het seizoen 2024/’25 zal hij hoofdtrainer Mo Kusadasi assisteren. In Krommenie begon Ten Broek met het trainen van de jeugd. Bij de selectie zal hij enkele van zijn pupillen in de selectie treffen.

De zondag 3e klasser is nog volop in de race om in het jaar waarop de club 25 jaar bestaat promotie te bewerkstelligen. Eerder was Ten Broek actief als jeugdtrainer bij KFC, rkav Volendam en SDZ. Eerder al liep hij stage onder leiding van Jordi van Beek. Van Beek vertrekt aan het eind van het seizoen en gaat aan de slag bij JVC in Julianadorp.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl