zvv Zaandijk niet langs Strandvogels: 2-2 en vizier op de nacompetitie om lijfsbehoud 4e klasse

Zaanstad- Op het eigen sportpark Schanszicht is zvv Zaandijk er niet in geslaagd de reguliere competitie winnend af te sluiten. Tegen Strandvogels werd een 2-2 gelijkspel geboekt. Eerder dit seizoen werd in Wervershoof nog een 0-4 zege geboekt en leek het erop dat zvv Zaandijk een periodetitel zou pakken en wellicht nog lang zou kunnen meedoen om de titel. Op dit moment is de situatie anders na een slechte reeks van zeven nederlagen op rij. Het gelijke spel van zondagmiddag moet dan maar als lichtpuntje worden gezien.

Het 2-2 gelijke spel betekende dat de ploeg van Christopher Manuputty voor de 7e wedstrijd op rij niet wist te winnen. En winst is noodzakelijk in de nacompetitie wil het in de 4e klasse blijven acteren. Wie de volgende tegenstander zal worden is op dit moment nog niet bekend.

Foto’s: Ralph Kerssens

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl