Sporting Krommenie wint derby van WSV’30: vv Assendelft volgende tegenstander in nacompetitie

Zaanstad- In Krommenie wist Sporting Krommenie de derby tegen WSV’30 te winnen. Bij winst mocht het nog hopen op een misstap van vv Limmen dat dan moest verliezen. Dan zou Sporting Krommenie als 2e zijn geëindigd. Een stunt bleef uit want vv Limmen speelde in Amsterdam met 2-2 gelijk tegen sv De Meteoor. Op doelsaldo bleven de Limmenaren Krommenie voor.

De Krommenieërs speelde zondagmiddag slim en hielden het veld groot. Daarbij werden vele duels gewonnen en werden kansen gecreëerd en benut. Dat resulteerde in een ruime 5-2 zege. Voor de ploeg uit Wormer is het seizoen ten einde. De ploeg van Arjen Zwaan eindigde als 4e met 41 punten uit 26 duels.

Foto’s: Ralph Kerssens

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl