Pieter van Netten wil met vv Knollendam 1 in 5e klasse spelen: Club zoekt spelers voor seizoen 2024/’25

Zaanstad- Een van de kleinste clubs van Noordholland is vv Knollendam. Pieter van Netten is voornemens om samen met bestuurslid Rene van Oortwijn in Oostknollendam te proberen om weer een eerste elftal op te tuigen. Club en trainer kwamen afgelopen donderdag nader tot elkaar. Het is twee seizoenen geleden dat de geelgroenen een eerste elftal hadden. Toen was Andy Huitema de coach. Iedere donderdag avond traint Pieter van Netten dit seizoen de overige senioren. De club heeft nog twee zondag elftallen maar wil weer bouwen aan de toekomst.

Ook Abdullahi Hassan is ambassadeur van de club en gaat starten met een jeugdteam in Oostknollendam. Spelers die aankomend seizoen onder leiding van Pieter van Netten graag in de selectie van VV Knollendam 1 willen spelen kunnen dat kenbaar maken door een contactbericht te verzenden via de website www.vvknollendam.nl De oud trainer van onder andere SVA, Saenden, cvv Blauw Wit W kan nog veel spelers gebruiken. De transferdeadline van 15 juni 2024 is aanstaande dus spelers die nog interesse hebben in een overstap hebben nog ruim twee weken de tijd om overschrijving aan te vragen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl