KFC wint eenvoudig van FC Medemblik: Nacompetitie in

Zaanstad- KFC had zondagmiddag weinig moeite met het gedegradeerde FC Medemblik. Lange tijd zag het er naar uit dat het wel eens een monsterscore kon worden. Na een 4-0 voorsprong halverwege de 2e helft leek het erop alsof de honger van de Groote Koogse nog niet was gestild. Toch konden de Medemblikkers de schade beperkt houden. Het scoorde zelfs nog tweemaal maar ook KFC wist er nog een in te prikken.

De Koogers eindigde in de zondag 2e klasse- A keurig als 2e achter kampioen HSV. Met een voorsprong van vier punten op nummer 3 SVA mag gesproken worden over een prima verlopen seizoen. Echter wil de ploeg van trainer René Reijinga meer. Het doel is promotie naar de 1e klasse en daar zullen ze in Koog aan de Zaan absoluut aan toe zijn. KFC maakt zich op voor de nacompetitie en hoopt op die manier promotie naar de 1e klasse af te dwingen. Deze begint volgende week en tot op heden is de volgende tegenstander nog niet bekend.

Foto’s: Ralph Kerssens

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl