Fotoverslag loting FEBO Zaanstad Cup op sportpark Schanszicht: Duidelijkheid op donderdag 23 mei

Zaanstad- Op een heerlijke zonnige zomeravond werd de loting van de FEBO Zaanstad Cup verricht. De 4e editie zal dit jaar plaatsvinden op het complex van zvv Zaandijk.

Diverse bekende voetbalgezichten werden betrokken bij de loting en mochten allen een bal uit de koker trekken. Dat resulteerde in een fraaie poule indeling. De FEBO Zaanstad Cup vind plaats op dinsdag 18  tot en met zaterdag 22 juni zal worden gehouden.

Het betrof de officiële loting van de 4de FEBO Zaanstad Cup die van 18 t/m 22 juni wordt gehouden bij ZVV Zaandijk per adres Diederik Sonoyweg 20 in Zaandam, het sportcomplex tegenover de Zaanse Schans. Vele sponsors, partners, clubbestuurders en deelnemende clubs kwamen afgelopen donderdag bij elkaar op het complex van zvv Zaandijk. Daar werd de grote wisseltrofee door Sporting Krommenie- de winnaar van vorig jaar- weer ingeleverd. De presentatie werd door Sportsgen georganiseerd en ook de nu al legendarische quiz ‘petje op petje af’ werd met veel enthousiasme gadegeslagen.

Foto’s: Ralph Kerssens/voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl