Erop of eronder voor vv Assendelft om lijfsbehoud: Oproep de club massaal te steunen in uitduel met LSVV

Zaanstad- In de zwartwitter- het clubblad van vv Assendelft- stond deze week een oproep om het eerste elftal van vv Assendelft in Langedijk/Zuid Scharwoude (tegen LSVV uit) te steunen. Op sportpark Voorwaarts staat er nogal wat op het spel.

Zondag speelt het eerste van zondag 2e klasser vv Assendelft de belangrijke laatste uitwedstrijd tegen LSVV. Bij winst handhaven ze zich in de tweede klasse, bij een gelijkspel is VVA afhankelijk van de uitslag van Saenden-Schagen United. Een spannende ontknoping wacht aankomende zondag 26 mei 2024 in de zondag 2e klasse-A.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl