Deze week speciale aandacht voor 25 jaar Sporting Krommenie in Nieuwsblad Zaanstad

Krommenie- Deze week is er speciale aandacht in Nieuwsblad Zaanstad voor 25 jaar Sporting Krommenie. Een ware bijlage van 8 pagina’s over de club.

Lees verhalen van ‘een blait mens’ Jan Kee, wie de pupil van de week is, topscorer Mike Pirovano, hoe de vereniging een belangrijke rol speelt in het maatschappelijk leven in Krommenie en veel meer. En het laatste nieuws over de club zoals:

Groot feest bij Sporting Krommenie
Groot feest bij Sporting Krommenie (Foto: Aangeleverd)

De selectie van Sporting Krommenie trainer Jordi van Beek vertrok maandagmorgen voor haar wedstrijd tegen RKEDO in de wetenschap dat een remise voldoende zou zijn voor kwalificatie voor de nacompetitie en grote kans op promotie.

Met een einduitslag van 2-4 werden de 3 winstpunten gepakt. De laatste regulieren wedstrijd is die tegen streekgenoot WSV’30 zondag 26 mei. Een thuiswedstrijd voor de Krommenieërs die gezien zal worden de afsluiting van een prachtig seizoen waar trainer Van Beek trots op kan zijn. Het eerste duel tussen beide kemphanen eindigde in een 1-2 nederlaag voor WSV’30. De Wormers  staan op een keurige vierde plaats. “We zijn gegroeid en dat is een prima basis voor komend seizoen” aldus Arjen Zwaan die hoopt met WSV’30 dan bij de eerste drie te eindigen.

Zie ook: https://www.rodi.nl/zaanstad/reader/44954

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl