Donderdagavond loting 4e FEBO Zaanstad Cup: Spanning stijgt en aftellen naar de aftrap is begonnen

Zaanstad- Het spel gaat nu echt beginnen. Aankomende donderdag 23 mei 2024 staat de loting van de FEBO Zaanstad Cup in de agenda. Wie gaat tegen wie spelen van 18 tot en met 22 juni en welk team wordt uiteindelijk de beste ploeg van de Zaanstreek bij de mannen en de vrouwen?

Verder worden de speelschema’s van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup en de Reduzs Zaanstad Girls Cup bekendgemaakt. Alle sponsors, clubs en scouts zijn uitgenodigd en dus van harte welkom, bij ZVV Zaandijk. Inloop is vanaf 19.00 uur. De loting begint om 19.30 uur.Het betreft de officiële                                                                                                                                                                                                                   loting van de 4de FEBO Zaanstad Cup die van 18 t/m 22 juni wordt gehouden bij ZVV Zaandijk per adres Diederik Sonoyweg 20 in Zaandam, het sportcomplex tegenover de Zaanse Schans. Alle sponsors, partners en deelnemende clubs zijn van harte welkom.

De winnaars van vorig jaar.

Ed Kuijper benadrukt: “Naast de officiële loting van de FEBO Zaanstad Cup- wederom 20 mannenteams en 10 vrouwenselecties- maken wij de poule-indelingen en het programma bekend van de derde 123inkt.nl Zaanstad PupCup (75 teams) en de allereerste Reduzs Zaanstad Girls Cup (35 teams).                                                                                                                                                                                                          Dit formele gedeelte wordt nog omlijst met de lancering van de nieuwe promofilm en doen we altijd nog een kleine quiz met niets betekenende hoofdprijs. Na dit officiële gedeelte dat uiterlijk 20.30 uur eindigt is er nog een informeel sluitstuk natuurlijk.”

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl