Sonny Silooy verricht loting Saentoernooi 2024

Zaanstad- Woensdag 15 mei 2024 heeft de loting van het Saentoernooi plaatsgevonden in het Amsterdamse Friendship Sport Centre van Only Friends. De loting werd verricht door Ajax icoon Sonny Silooy. De oud voetballer uit de Zaanstreek is ook ambassadeur van Only Friends. Ook in de editie van 2024 gaat een gedeelte van de opbrengst naar Only Friends.
Eerst werden de 4 poulehoofden geloot, te weten de organisatie Regio College en ZITO|TEER, gevolgd door de winnaar van de laatste editie Hornbach en het Saentoernooi Only Friends Sterrenteam. Hierin speelt in ieder geval de Zaanse straatvoetballer Edward van Gils. Er zijn vier poules van ieder vier teams. Hieronder vind je de indeling voor het Saentoernooi 2024 dat in sporthal De Koog in Koog aan de Zaan zal worden gehouden. Op zaterdag 8 juni om 14;00 uur barst het zaalvoetbalgeweld los.
Pascal Redeker op het Saentoernooi!

De organisatie verklaart op de website: “Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan de inmiddels beroemde Hollandse feestavond na het toernooi te voorzien van klinkende namen. Te beginnen met Pascal Redeker.

Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen, Dansen Tot De Zon Opkomt en Naar de Kroeg. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, “Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!”.

Deze allround zanger zorgt ervoor dat hij, met zijn veelzijdige optreden vol feestknallers, op een verrassende manier de oergezellige sfeer van Café Bolle Jan in Amsterdam naar jouw feest brengt. In zijn set zal Pascal zowel eigen gemaakt singles brengen, maar ook de grootste klassiekers. Hij zingt alles wat nodig is om je feest te laten slagen. Hoe dan ook, er wordt ieder optreden luidkeels meegezongen. Pascal’s optreden start om 22:00 uur!

Fairplay

Als Saentoernooi hechten wij grote waarde aan Fairplay, op alle fronten. Naast de maatschappelijke rol die wij menen te spelen, worden wangedrag en onsportiviteit niet getolereerd. Houd je daarom altijd aan alle regels die de organisatie stelt, heb respect en waardering voor elkaar, de fans, de tegenstanders en uiteraard de scheidsrechters. Zo houden we de wereld en het Saentoernooi mooi!

The Godfather of streetfootball: Edward van Gils

Voor de editie 2024 hebben we weer een sterrenteam weten te strikken! Dit jaar onder leiding van de weergaloze Edward van Gils. We gaan het gewoon zeggen: Edward is “a legend”. Met zijn weergaloze skills heeft hij met name het straatvoetbal in Nederland op de kaart gezet. Niet voor niets behoort die andere balvirtuoos Ronaldhino tot zijn persoonlijke vrienden. Maar er hangt ook een triest verhaal rond Edward. Problemen binnen de muren van zijn ouderlijk huis en criminaliteit waren zaken waar Edward al op jonge leeftijd mee werd geconfronteerd. De struggels waar hij toen mee te maken had, heeft hij door middel van straatvoetbal om kunnen zetten in positiviteit. Kom Edward en het sterrenteam bewonderen op 8 juni!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl